• ulu_fanua_03
  • ulu_fanua_02

Tulaga tau maketi oloa saogalemu a Saina-ua fa'atupula'ia faigata

Tulaga tau maketi oloa saogalemu a Saina-ua fa'atupula'ia faigata

O le alamanuia saogalemu ua ulufale i lona afa lona lua i le 2024, ae o le toʻatele o tagata i totonu o le alamanuia ua lagona ua faʻatuputeleina le faigata o pisinisi, ma o loʻo faʻaauau pea ona sosolo lagona faʻanoanoa o maketi. Aisea ua tupu ai lenei mea?

 

O le siosiomaga pisinisi e vaivai ma G-end manaoga e fa'aletonu

 

E pei ona fai mai, o le atinaʻeina o se pisinisi e manaʻomia ai se siosiomaga lelei pisinisi. Ae ui i lea, talu mai le amataga o le faʻamaʻi, o pisinisi eseese i Saina na aʻafia i tulaga eseese. I le avea ai o se pisinisi e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tamaoaiga faʻaagafesootai ma gaioiga gaosiga, o le pisinisi saogalemu e masani lava e leai se faʻalavelave. O le taunuuga sili ona manino o le aʻafiaga o le paʻu i luga o le amataga o galuega a le malo.

 

E pei ona tatou iloa uma, o le manaoga masani o le alamanuia saogalemu e masani lava ona aofia ai maketi a le malo, alamanuia ma tagata faatau, lea o loʻo i ai i le maketi a le malo se vaega tele. Aemaise lava le faʻaosoina e galuega faufale e pei o le "aai saogalemu" ma le "aai atamai", o le maketi o le alamanuia saogalemu ua faʻatupulaia e sili atu i le 10% i le maualuga maualuga, ma ua sili atu i le tiliona faʻailoga i le 2023.

 

Ae ui i lea, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, ua faʻaitiitia le manuia o le saogalemu o pisinisi, ma o le tuputupu aʻe o le maketi a le malo ua faʻagesegese tele, lea na aumaia ai ni luʻitau ogaoga i le gaosiga o tau o pisinisi i vaega eseese o le puipuiga. filifili alamanuia. O le mafai ona faʻatumauina galuega masani o se faʻatinoga manuia, lea e atagia ai le malosi o le atinaʻe i se tulaga patino. Mo kamupani laititi ma feololo le saogalemu, afai latou te le mafai ona liliu le tai i se siosiomaga faigata, o se mea maualuga le ono tupu e alu ese mai le tulaga o le talafaasolopito.

 

A fua i faʻamatalaga o loʻo i luga, o le aofaʻi o manaʻoga mo galuega faʻapolokiki a le malo e fai si tuai, ae o le manaʻoga i totonu o pisinisi ma maketi faʻatau o loʻo faʻaalia ai se tulaga toe faʻaleleia, lea e ono avea ma malosiaga autu mo le atinaʻeina o pisinisi.

 

A'o fa'atupula'ia le tauvaga tau pisinisi, o le a avea i fafo ma malae taua

O se maliliega lautele i le maketi o le pisinisi saogalemu o loʻo faʻaaogaina. Ae ui i lea, e leai se tali autasi i le mea o loʻo taoto ai le "volume". O kamupani fa'ainisinia/fa'aufa'atasi ua tu'uina mai o latou manatu, lea e mafai ona fa'avasegaina i vaega nei!

Muamua, o le "volume" o loʻo i le tau. I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina e le alamanuia puipuiga le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga, ma mafua ai le tele ma le tele o tagata taʻalo e auai ma faʻateleina le tauvaga malosi. Ina ia mafai ona tauva mo sea maketi ma faʻaleleia le faʻatauvaʻa, o nisi kamupani e leʻi faʻatuai e tauva i tau maualalo e faatosina mai ai tagata faʻatau, e mafua ai le faʻaauau pea o le paʻu o tau o oloa eseese i totonu o pisinisi (oloa i lalo ole 60 yuan ua aliali mai), ma le tupe mama. ua faasolosolo malie ona fa'amauina pito o pisinisi.

 

Lona lua, o le "volume" o loʻo i totonu o oloa. Ona o le siʻitia o tagata taʻalo saogalemu ma le aʻafiaga o tau o tau, e le lava le faʻafaigaluegaina o pisinisi i mea fou, lea na mafua ai le faʻateleina o oloa tutusa i le maketi, ma mafua ai ona paʻu le pisinisi atoa i se tauvaga faʻatauvaʻa.

 

Tolu, o le "volume" o loʻo i faʻataʻitaʻiga faʻaoga. Ua ulufale le alamanuia i le vaitau o le saogalemu + AI 2.0. Ina ia mafai ona atagia atoatoa le eseesega i le va o atinaʻe i le 2.0 era, o le tele o atinaʻe e masani ona faʻaopoopoina galuega fou i faʻaaliga eseese. O se mea lelei lea, ae o le a faigata ai ona faʻasalalau oloa, ma faʻateleina ai le vevesi o pisinisi ma tauvaga le lelei.

 

Na fa'aauau pea le pa'u o tupe mama ma fa'aititia tupe faasili

 

I le tulaga lautele, afai e itiiti ifo i le 10% le tupe mama atoa o se poloketi, e matua leai lava se tupe faasili. E na'o le mafai pe afai e tausia i le va o le 30% ma le 50%, ma e tutusa lava mo le alamanuia.

 

O se lipoti o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o le averesi o tupe mama faʻasili a kamupani inisinia saogalemu / integrators ua pa'ū i lalo ifo o le 25% i le 2023. Faatasi ai ma i latou, o le tupe mama faʻasili a le kamupani lauiloa Dasheng Intelligent na pa'ū mai le 26.88% i le 23.89% i le 2023. na fai mai le kamupani e tele lava ina a'afia i mea e pei o le fa'ateleina o le tauvaga i le pisinisi avanoa avanoa atamai.

 

Mai le fa'atinoga o nei tagata tu'ufa'atasia, e mafai ona tatou va'aia o le fa'atauva'a fa'atauva'a fa'apisinisi e tele, lea e a'afia ai le fa'asili o tupe mama. E le gata i lea, o le faʻaitiitia o tupe mama, faʻaopoopo i le faʻaalia o le faʻaititia o tupe mama, o lona uiga ua faʻavaivaia le tau faʻatauvaʻa o oloa a kamupani taʻitasi, ma e le lelei mo le atinaʻeina o le kamupani mo se taimi umi.

 

E le gata i lea, i totonu o le auala saogalemu, e le gata ina faʻateleina le tauvaga i le va o tagata gaosi masani, ae o loʻo faʻapipiʻiina foi e le au tekonolosi e pei o Huawei ma Baidu i lenei ala, ma o loʻo faʻaauau pea ona vevela le siosiomaga faʻatauvaʻa. I sea siosiomaga pisinisi, o le naunautaiga fou o laiti ma feololo-tele

 

se siosiomaga pisinisi, o le naunautaiga fou o kamupani laiti ma feololo le saogalemu e mautinoa lava le le fiafia.

 

I se tulaga lautele, na'o le taimi lava e maua ai le tupe mama a le kamupani e mafai ona maua ai le polofiti autu ma se faasologa o galuega faapisinisi mulimuli ane.

 

Leai se taumafaiga, saili le mautu muamua

 

I se tulaga masani, i le tauvaga mataʻutia o maketi, afai e manaʻo pisinisi e faʻaauau pea le atinaʻe ma le tuputupu aʻe, o le atinaʻeina o maketi o se gaioiga taua tele. Ae ui i lea, e ala i talanoaga ma fesoʻotaʻiga, e iloa ai o tagata faʻapipiʻi saogalemu ma kamupani inisinia e le o fiafia tele i le atinaʻeina o maketi e pei o le taimi muamua, ma e le o malosi i le suʻesuʻeina o tekonolosi faʻalauiloa e pei o muamua.


Taimi meli: Aukuso-09-2024