• ulu_fanua_03
  • ulu_fanua_02

tatalaina avanoa fou i le alamanuia saogalemu-Smart bird feeders

tatalaina avanoa fou i le alamanuia saogalemu-Smart bird feeders

O le maketi saogalemu o loʻo iai nei e mafai ona faʻamatalaina o le "aisa ma le afi."

O le tausaga nei, o le maketi o le puipuiga a Saina ua faʻateleina lana "tauvaga i totonu," faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o oloa faʻatau e pei o mea pueata lulu, mea puʻeata faʻapipiʻi, 4G solar mea pueata, ma mea pueata malamalama uliuli, o loʻo faʻamoemoe uma e faʻaoso le maketi le tumau.
Ae ui i lea, o le faʻaititia o tau ma tau o tau o loʻo tumau pea le masani, ona o loʻo taumafai le au gaosi Saina e faʻatau i luga o oloa faʻatau ma faʻasalalauga fou.

I se fa'afeagai, o oloa o lo'o taula'i i faga manu felelei, fagafaga fagafao atamai, mea pu'e pu'e, meapueata lulu moli o togalaau, ma masini lulu e mata'itama pepe o lo'o tula'i mai e sili ona fa'atau atu i le Amazon's Best Seller Rank, ma o nisi fa'ailoga fa'ailoga e seleseleina le tele o polofiti.
O le mea mata'ina, o le au fafaga manu felelei ua faasolosolo malie lava ona manumalo i lenei maketi vaeluaga, faatasi ai ma le tasi niche brand ua uma ona maua le faatauina atu o masina taitasi o le miliona tala, ua aumaia ai le tele o fale gaosi oloa fafaga manu i totonu o le malamalama ma tuʻuina atu se avanoa fou mo le tele o kamupani malupuipuia e faʻatautaia i fafo. .

O tagata fafaga manulele atamai ua avea ma taʻitaʻi i le maketi a Amerika.

O se lipoti o suʻesuʻega na tuʻuina mai e le US Fish and Wildlife Service o loʻo faʻaalia ai i le taimi nei o le 20% o le 330 miliona tagata i le Iunaite Setete o ni tagata matamata manu, ma o le 39 miliona o nei 45 miliona tagata matamata manu e filifili e matamata i manulele i le fale poʻo i nofoaga lata ane. Ma toeititi 81% o aiga Amerika e iai tuafale.

O faʻamaumauga lata mai mai le FMI o loʻo faʻaalia ai o le maketi o manu feʻai i le lalolagi atoa e faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 7.3 piliona i le 2023, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le 3.8% mai le 2023 i le 2033. Faatasi ai ma i latou, o le Iunaite Setete o se tasi o maketi sili ona aoga. mo oloa manu i le lalolagi. O tagata Amerika e sili ona mataʻutia manu felelei. O le matamataina o manu o le lona lua sili ona fiafia i fafo mo tagata Amerika.
I le vaaiga a ia tagata fiafia i manu felelei, o tupe teu faafaigaluega e le o se faafitauli, e mafai ai e nisi o gaosi oloa e maualuga le tau faʻaopoopoina e ausia ai le tele o tupe maua.

Pe a faatusatusa i aso ua mavae, ina ua faalagolago le vaavaaiga o manulele i tioata uumi e taulaʻi i ai po o mata, o le mataʻituina pe puʻeina o manulele mai se mea mamao e le gata e taugata ae e masani ona le fiafia.

I le tulaga lea, e le gata ina fa'atalanoaina e le au fafaga manu felelei mataupu o le mamao ma le taimi ae fa'ataga ai fo'i le pu'eina lelei o taimi mata'ina o manulele. O le tau o le $200 e le o se pa puipui mo tagata fiafia.

E le gata i lea, o le manuia o tagata fafaga manu felelei e faʻaalia ai o le mataʻituina o oloa e faʻalauteleina a latou galuega, o loʻo faasolosolo malie ona faʻalautele e faʻafetaui manaoga o maketi faʻapitoa, lea e mafai foi ona maua se tupe maua.

O le mea lea, i tua atu o fafaga manu felelei, o oloa e pei o fafaga hummingbird atamai, fafaga fagafao atamai, mea pueata tuliga atamai, meapueata lulu moli o togalaau, ma masini e luluina ai pepe mata o loo tulai mai e avea ma oloa sili ona lelei i maketi i Europa ma Amerika.

E tatau i le au gaosi saogalemu ona sili atu le gauai atu i le manaoga i luga o faʻasalalauga e-pisinisi faʻasalalau e pei o Amazon, Alibaba International, eBay, ma AliExpress. O nei fa'avae e mafai ona fa'aalia mana'oga fa'atino ma fa'ata'ita'iga fa'atatau e ese mai i latou o lo'o i totonu o le maketi tau saogalemu i totonu o le atunu'u. E ala i le fatuina o ni oloa fou, e mafai e tagata gaosi oloa ona faʻaogaina avanoa maketi i vaega eseese.


Taimi meli: Sep-19-2024